Hjem / Support

Support

Hvordan fungerer Webmail?

Webmail er egentlig også en e-mail klient, men denne klient ligger hos HEKEMA, og kan tilgås via browseren. Dvs. at du kan tjekke din E-mail, fra en vilkårlig computer i hele verden, blot du har Internet adgang.

Hvad er E-mail?

Du har muligheden for at læse dine e-mails både på din egen PC (f.eks. Outlook) og/eller via Webmail. E-mail fungerer på den måde, at du har en mailbox/postkasse på HEKEMA’s Mailservere. HEKEMA’s Mailservere er on-line på Internettet 24 timer i døgnet, og er altid klar til at modtage post/e-mail der bliver sendt til dig. Modtaget post ligger gemt på HEKEMA’s mailservere, indtil den hentes ned med dit e-mail program (f.eks. Outlook).

Hvad er en mail server?

Her ligger dine e-mails gemt i din(e) mailbox/postkasse, indtil de hentes ned på din maskine.

Hvad er FTP?

Når du har lavet din hjemmeside, skal den uploades til dit webhotel, så andre på Internettet kan se den. Upload af hjemmesiden kan ske via et såkaldt FTP program.

Hvornår kan jeg bruge mit domæne/webhotel?

Har du oprettet dit webhotel på et “.dk” domæne, vil det først være muligt at uploade hjemmeside samt oprette e-mail adresser, når domænet er aktiveret på DK-Hostmaster’s hjemmeside.
Hvordan dette gøres er der fremsendt mail om fra HEKEMA og DK-Hostmaster til den e-mail adresse du har opgivet på din ordre.
Har du ikke modtaget denne mail, vil du snarest modtage et brev fra DK-Hostmaster hvor i der står hvordan aktiveringen foregår.
Har du ikke modtaget dette brev indenfor et par hverdage efter modtagelse af dine koder, skal du rette henvendelse til DK-Hostmaster på tlf: 33 64 60 00 for yderligere

Top